Bedrijfsprofiel

Het product creatie concept van het bedrijf wordt geliefd door landen over de hele wereld, meer dan 10 jaar ontwikkeling, het bedrijf heeft altijd voldaan aan de "innovatie, kwaliteit, service, besparing,opdracht, Thanksgiving " 12 woord concept. absorberen van nieuwe ideeën, strikte kwaliteitscontrole, all-round service tracking, vasthouden aan het produceren van hoogwaardige producten. in lijn met de "najacht, personeel, technologie, geest,Interessen" 10 woord doelHet heeft nu een aantal bekwame leidinggevenden en een hoogwaardig professioneel en technisch team, een comfortabele en elegante kantooromgeving en heeft een nieuwe moderne standaard werkplaats.We zien kwaliteit als leven., tijd als geloofwaardigheid, prijs als concurrerende zakelijke overtuiging

Geschiedenis

Xingtai ChuMa Led Strip Light Development Inc. werd opgericht in 2011, het bedrijf belooft voornamelijk "kwaliteitsservice, reputatie eerst" voor de oprichting van het bedrijf, "strikt management,"Voordeel eerst" voor de bedrijfsfilosofie van het bedrijf.

Dienst

Product pre-sales professionele interpretatie, productieproces strikt te volgen de kwaliteitseisen, tijdige feedback klantvraag,na de voltooiing van de transactie om ervoor te zorgen dat klanten de volledige goederen ontvangen, evenals geduldige after-sales service.
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Lansing
Resterend aantal tekens(20/3000)